Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018 την Τετάρτη 31/1/2018, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ, ΕΒΕΑ, EΣF και ΕΕΑ.

Η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31/1/2018 στο Palmie bistro Κεφαλαρίου, με τις αιγίδες των…

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018 την Τετάρτη 31/1/2018, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ, ΕΒΕΑ, EΣF και ΕΕΑ.

Η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018 θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31/1/2018 στο Palmie bistro Κεφαλαρίου, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών).

Περισσότερες από 60 αλυσίδες franchise έδωσαν το παρόν στη μεγαλύτερη γιορτή του κλάδου – στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, έχοντας επιλέξει τις υποψηφιότητές τους ανάμεσα σε 33 κατηγορίες διάκρισης, σε μια σειρά από διακεκριμένες ενότητες: Ultimate Franchise Brands, Οργάνωση & Αποτελεσματικότητα, Ειδικές Διακρίσεις, Προϊόντα, Οι Άνθρωποι του Franchising, Διαφήμιση & Marketing, Διαδίκτυο – Στρατηγική & Υλοποίηση, Υποστήριξη Δικτύου και Κλαδικές Διακρίσεις.

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018, έχοντας αναβαθμισθεί με νέες κατηγορίες και αναθεωρημένες διαδικασίες, ενισχύουν το franchising, που εν μέσω κρίσης κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερη διείσδυση στην αγορά, δίνουν ώθηση στα οράματα όλων των επιχειρηματιών του κλάδου και συνεισφέρουν στην διάδοση του franchising. Κατά την 10η διοργανωσή τους με Μέγα Χορηγό τα Palmie bistro, Μέγα Υποστηρικτή την Διεθνή Εκθεση ΚΕΜ Franchise, Χορηγό Επικοινωνίας το epixeiro.gr, Σύμβουλο Marketing τον Θέμη Σαρανταένα, αποτελούν στυλοβάτη και υποστηρικτή του θεσμού.

Την βραδιά θα παρουσιάσουν ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας για 3η συνεχόμενη χρονιά, και η δημοσιογράφος Τζενή Μελιτά.

Comments are closed.