Τα Βραβεία Franchise 2021 υπό την αιγίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Franchise!

Τα Βραβεία Franchise 2021 υπό την αιγίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Franchise!

Τα Βραβεία Franchise 2021 υπό την αιγίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Franchise!

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise στηρίζει για μια ακόμη χρονιά με την αιγίδα του το θεσμό των βραβείων Franchise, αναγνωρίζοντας την πρωταρχική σημασία της επιβράβευσης των επιχειρήσεων που ξεχωρίζουν ακόμη και κατά την ιδιαίτερη χρονική συγκυρία που διανύουμε, τόσο για την προσαρμοστικότητά τους στα νέα δεδομένα, όσο και για τη συνεπή και υπεύθυνη στάση τους απέναντι στον καταναλωτή. 

Με γνώμονα πάντα την υγιή ανάπτυξη και την θωράκιση του κλάδου, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise επιδιώκει από την πλευρά του με κάθε πρόσφορο τρόπο να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις, τόσο μέσω των επιδοτούμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατάρτισης και πιστοποίησης που προσφέρει, όσο και ασκώντας τις απαιτούμενες πιέσεις προκειμένου στο μέλλον να έχει πρόσβαση σε προνόμια που μέχρι πρότινος μόνον οι ανεξάρτητες μικρομεσαίες επιχειρήσεις απολάμβαναν. 

Ο κ. Κων/νος Κωνσταντινόπουλος τονίζει ότι «ως Πρόεδρος του Συνδέσμου, είμαι βέβαιος πως οι γρήγορες βελτιωτικές κινήσεις που χρειάστηκε να συμβούν εν μέσω πανδημίας, αλλά και οι δεξιότητες ευελιξίας που αποκτήθηκαν αποτελούν μια σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον μιας επιχείρησης αναφορικά με τη διάρκεια της στον χρόνο αλλά και την εδραίωση της σχέσης της με τον καταναλωτή. Ας συνεχίσουμε όλοι να εργαζόμαστε με τέτοιο τρόπο που να προάγει την ορθή επιχειρηματικότητα και τις ευκαιρίες εξέλιξης».

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι κατάφεραν με τα γρήγορα αντανακλαστικά και τον επαγγελματισμό τους να σταθούν αντάξιοι των φετινών βραβείων.

Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Comments are closed.