29 franchise brands αναδείχθηκαν και ξεχώρισαν στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018!

Η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31/1/2018 στο Palmie bistro Κεφαλαρίου, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), ΕΣF…

29 franchise brands αναδείχθηκαν και ξεχώρισαν στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018!

Η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31/1/2018 στο Palmie bistro Κεφαλαρίου, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου), ΕΣF (Ελληνικός Σύνδεσμος Franchise), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών) και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών), με κεντρικούς παρουσιαστές τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα και την δημοσιογράφο Τζενή Μελιτά.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν με τις ομιλίες τους ο κ. Νίκος Κογιουμτσής, Οικονομικός Επόπτης της ΕΣΕΕ, ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του ΕΕΑ που ανακοίνωσε την δημιουργία γραφείου franchise στο επιμελητήριο με διευθυντή τον κ. Δημήτρη Ραμαντζά, ο κ. Γιάννος Μπενόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Καφέ, ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Πρόεδρος του ΕΣF και ο κ. Μαξιμλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ Franchise.

Κατά την 10η διοργάνωσή τους με Μέγα Χορηγό τα Palmie bistro, Μέγα Υποστηρικτή την Διεθνή Έκθεση ΚΕΜ Franchise και Χορηγό Επικοινωνίας το epixeiro.gr, στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2018 διακρίθηκαν 29 franchise brands σε 33 κατηγορίες διάκρισης, σε μια σειρά από διακεκριμένες ενότητες: Ultimate Franchise Brands, Οργάνωση & Αποτελεσματικότητα, Ειδικές Διακρίσεις, Προϊόντα, Οι Άνθρωποι του Franchising, Διαφήμιση & Marketing, Διαδίκτυο – Στρατηγική & Υλοποίηση, Υποστήριξη Δικτύου και Κλαδικές Διακρίσεις και απονεμήθηκαν 77 βραβεία.

Το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης αφορούσε στην διαπίστωση ότι το franchising αποτελεί την καλύτερη ασπίδα έναντι του αυξημένου ανταγωνισμού και των ασταθειών της αγοράς, και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο διοργανωτής και εκδότης του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS κ. Πλάτων Μαλλικούρτης «Φέτος διοργανώνουμε τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE για 10η συνεχόμενη χρονιά και αναδεικνύουμε 29 franchise brands σε 33 κατηγορίες διάκρισης, αποδεικνύοντας ότι το franchising δεν είναι μόνο δυνατό αλλά και εξελισσόμενο, με την ανάπτυξη και την καινοτομία να αποτελούν θεμελιώδη συστατικά του. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και κυρίως τα Palmie bistro που για άλλη μια χρονιά φιλοξένησαν την ετήσια γιορτή του franchising!».

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

Σχετικά με την επόμενη διοργάνωση, οι δηλώσεις συμμετοχής από τους δικαιοπάροχες εταιρείες για τις  κατηγορίες βραβείων που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα γίνονται δεκτές από 12/02/18 έως 30/03/18. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.franchise.gr

 

Comments are closed.